Efter 10 år forlader Helene Holm Stolle Politikens Lokalaviser og jobbet som lokalredaktør for Furesø Avis og Allerød Nyt.

Efter 10 år forlader Helene Holm Stolle Politikens Lokalaviser og jobbet som lokalredaktør for Furesø Avis og Allerød Nyt.

Lokalredaktøren takker af: Kom og sig farvel - og goddag til den nye lokalredaktør

Helene Holm Stolle har valgt at sige farvel til Furesø Avis og Allerød Nyt. Jens Berg Thomsen overtager roret som lokalredaktør

Efter næsten ti år i Politikens Lokalaviser har Helene Holm Stolle valgt at sige farvel til både Furesø Avis og Allerød Nyt, hvor hun er lokalredaktør. Beslutningen er taget, da Helene fremover skal hjælpe sin datter, Anna, med et meget intensivt træningsforløb, som forhåbentligt kan rette op på de udfordringer, hun er ramt af, på grund af en ridse i hjernen.

"Det har ikke været en nem beslutning, for jeg elsker lokaljournalistikken og mine kolleger, men der er bare ikke noget, der er vigtigere end ens børn, og nu hvor der er et forløb, der forhåbentligt kan hjælpe min datter, skal alt sættes ind på det", siger Helene Holm Stolle, der har sidste arbejdsdag på aviserne den 30. september.

For læserne i Furesø bliver det et velkendt ansigt, der sætter sig i stolen som redaktør for både Furesø Avis og Allerød Nyt efter Helene Holm Stolle, det bliver nemlig Jens Berg Thomsen. Han har tidligere arbejdet som journalist på netop Furesø Avis, mens han de seneste godt otte år har været journalist på Hillerød Posten og Ugeposten i Gribskov, der begge er under Politikens Lokalaviser ligesom Furesø Avis og Allerød Nyt. Jens Berg Thomsen bor selv i Farum sammen med sin hustru og fem børn.

"Jeg glæder mig rigtig meget til de nye udfordringer og ikke mindst til at lære Allerød godt at kende", lyder det fra Jens Berg Thomsen, der tiltræder jobbet den 1. oktober.

Sig farvel og goddag

For at sende Helene Holm Stolle godt afsted på sin videre færd og samtidig byde Jens Berg Thomsen velkommen på de to aviser, holdes der en farvel- og goddag-reception torsdag den 26. september mellem klokken 15 og 18 hos aviserne på Lokesvej 8, 3400 Hillerød.

Her håber vi, at kilder, forretningsforbindelser, kunder, samarbejdspartnere og venner af huset vil være med til at sige farvel til Helene Holm Stolle og samtidig byde Jens Berg Thomsen velkommen.

Jens Berg Thomsen overtager roret på Allerød Nyt og Furesø Avis den 1. oktober i år.

Jens Berg Thomsen overtager roret på Allerød Nyt og Furesø Avis den 1. oktober i år.

Publiceret 16 September 2019 06:12