Teenagere kan gratis opleve udviklingsbiologen Bruce Lipton fredag den 27. september klokken 14 i Farum Arena. Pressefoto

Teenagere kan gratis opleve udviklingsbiologen Bruce Lipton fredag den 27. september klokken 14 i Farum Arena. Pressefoto

Gratis event for teenagere: Bruce Lipton giver unge værktøjer til større selvværd

Det handler om tankernes kraft og det, de betyder for selvet, når den anerkendte foredragsholder Bruce Lipton gæster Farum Arena næste fredag - om eftermiddagen er eventet gratis for teenagere

Det kommer til at handle om gener og celler og ikke mindst tankernes kraft, når den amerikanske udviklingsbiolog Bruce Lipton gæster Farum Arena på fredag den 27. september med foredraget 'The Turning Point - at trives igennem evolutionært kaos'.

Bruce Lipton har i mange år understøttet teorien om, at forskellige miljøfaktorer har større indflydelse på menneskets helbred end genforskning tidligere har vist - og ikke mindst hvordan tankernes kraft kan have en påvirkning på ens liv.

Om eftermiddagen fredag den 27. september klokken 14 går Bruce Lipton på scenen i Farum Arena ved et særligt event tilrettelagt for teenagere - og et event, der er helt gratis. Her vil Bruce Lipton præsentere værktøjer, som kan give unge mennesker et større selvværd og ikke mindst værktøjer til at håndtere den turbulente tid, der generelt præger hele verden men især også præger de unges egen hverdag.

"Med sig til Farum Arena har Bruce Lipton sangerinden og menneskettighedsfortaleren Annie May Willis, og i de to timer, de har de unge mennesker foran sig i arenaen, vil de med en multimediepræsentation vise en dristig og håbefuld vision for det næste holistiske stadie for menneskeheden – og inspirere de unge til, hvordan de kan forholde sig til deres udfordringer og ikke mindst blive aktive medskabere i den verden, som er på vej", fortæller Alun Biggart, der er arrangør af det stort tilrettelagt arrangement.

Interesserede teenagere - og skoleklasser - kan bare dukke op til eventet, der begynder klokken 14. Hvis der er spørgsmål kan man skrive til alun@alun.dk.

Om aftenen fredag den 27. september klokken 19 går Bruce Lipton igen på scenen i Farum Arena. Billetter kan købes her

hhs

Om Bruce Lipton og eventet

Foredrag med Bruce Lipton i Farum Arena den 27. september klokken 14-16. Gratis for teenagere.

Bruce H. Lipton, ph.d., cellebiolog og foredragsholder, er en internationalt anerkendt foregangsmand i brobygning mellem videnskab og ånd. Bruce har arbejdet som lektor i anatomi ved det medicinske fakultet på the University of Wisconsin (Madison, 1973 – 1982) og har senere udført banebrydende stamcelleforskning ved Stanford University. Han er topsælgende forfatter til 'The Biology of Belief' og 'The Honeymoon Effect' og sammen med Steve Bhaerman medforfatter til 'Spontaneous Evolution'.

Bruce Lipton er blandt de 100 ”mest spirituelt indflydelsesrige, nulevende personer” og modtog tilmed i 2009 den prestigefyldte Goi Peace Award i Japan for sit videnskabelige bidrag til verdensfreden.

Med sig til eventet har Bruce Lipton Annie May Willis, der er menneskerettighedsfortaler og musiker. Hun bestod sin eksamen i international menneskerettighedsjura med årgangens højeste gennemsnit ved Golden Gate University i San Francisco, og hun har arbejdet for the United Nations International Criminal Tribunal i Rwanda såvel som i californiske fængsler for kvinder, hvor hun har dokumenteret menneskerettighedskrænkelser.

Publiceret 17 September 2019 10:09