Fra foredraget 'Smagen af øl' på Aarhus Universitet. Foto: Roar Paaske, AU Foto

Fra foredraget 'Smagen af øl' på Aarhus Universitet. Foto: Roar Paaske, AU Foto

Mandeklub inviterer til livestreaming af naturvidenskabelige foredrag

Alle kan få udbytte, når mandeklubben High Five i samarbejde med Furesø Bibliotek og Kulturhuset i Farum livestreamer naturvidenskabelige foredrag

Af
Louise Mørch Vilster

Foredrag Vil du udfordres på din viden inden for naturvidenskaben i fællesskab med andre? Mandeklubben High Five arrangerer i samarbejde med Furesø Bibliotek og Kulturhuset i Farum til livestreaming af naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

"Niveauet er højt, og som deltager bliver du udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag - uanset hvilke faglige forudsætninger du har," skriver Mandeklubben High Five i en pressemeddelelse.

Eksklusiv begivenhed

Foredragene er gratis og åbne for alle Fursø borgere, og under foredraget kan der stilles spørgsmål til forelæseren via SMS eller Twitter. Foredragene er ikke tilgængelige på nettet, hverken imens eller efterfølgende, og det er derfor en eksklusiv begivenhed.

Første foredrag er tirsdag den 8. oktober kl. 19-21 og har titlen 'På Rumkrydstogt ud i Solsystemet' med astrofysiker Hans Kjeldsen. Foredragene finder sted i Kultur-og Aktivitetscenter STIEN i Farum, og alle syv foredrag foregår tirsdage i oktober og november. Tilmelding sker på bibliotekets hjemmeside furbib.dk og på biblioteket i Farum og Værløse ligger der foldere om alle syv foredrag.

Publiceret 30 September 2019 15:48