Furesø Iværksætterhus holdt åbningsreception. Borgmester Ole Bondo havde et kunstværk med som gave. Foto: Jens Berg Thomsen

Furesø Iværksætterhus holdt åbningsreception. Borgmester Ole Bondo havde et kunstværk med som gave. Foto: Jens Berg Thomsen

Festdag i Furesøs nye iværksætterhus

Stor ros til idémand Mikael Boutrup, der står bag nyt iværksætterhus i Værløse

Af
Jens Berg Thomsen

åbning Bobler af alle slags og godt til ganen var på plads, da Furesø Iværksætterhus forleden holdt sin officielle åbningsreception i Widex' tidligere lokaler i Værløse. Idémanden og initiativtageren Mikael Boutrup, der også er tidligere formand for Furesø Erhvervsforening, står bag det nye iværksætterhus, og der var ros til ham fra alle sider.

"Det er folk som dig, der får ting til at ske, og som får vores kommune til at flyve," lød det fra borgmester Ole Bondo Christensen, der skænkede et maleri af kunstneren Gunnar Bay til det nye iværksætterhus

"Du er lige som humlebien, der ikke kan flyve," sagde erhvervsforeningsformand Eva Vedel, og der var også tillykketale fra Furesø Industriforening.

Iværksætterhuset tilbyder både kontorpladser, kontorer og skrivebordspladser. Som tidligere beskrevet i Furesø Avis er der i første omgang plads til 50 mennesker i det nye hus, men der er yderligere plads i det tidligere Widex-domicil til at udvide.

"Sammen med virksomhederne, der skal bo her, drømmer jeg om at skabe et iværksætterhus, der summer af liv også udenfor almindelig kontortid. Hvor en god uge sluttes af med fredags-jazz. Hvor unge ildsjæle kan få gode råd af erfarne erhvervsfolk fra Rotary. Hvor netværk, nye samarbejder og forretninger vokser sig større og stærkere for alle," har Mikael Boutrup tidligere sagt i Furesø Avis.

Det nye iværksætterhus ligger på Ny Vestergårdsvej.

Publiceret 14 October 2019 13:35

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl