Cykelparkering ved Værløse Station. Foto: Louise Mørch Vilster

Cykelparkering ved Værløse Station. Foto: Louise Mørch Vilster

Borgere er frustrerede over cykeltyverier ved Værløse Station

Der er livlig debat på Facebook omcykeltyverier fra Værløse Station

Af
Louise Mørch Vilster

Frustration På Facebook-siden '3500 Værløse' er der ofte brugere, der raser over, at få stjålet cykler fra Værløse Station. En af Facebook-brugerne har 1. oktober skrevet opslaget:

"Så blev det min tur til at få stjålet min cykel på Værløse st. i dag mellem kl.7.55-14. Det er en blå Trek elcykel, som den på billedet. Er der mon nogen, som har set noget?? Den var låst med 2 låse."

Opslaget gav mange kommentarer, og flere brugere mener, at der er brug for overvågning ved stationen, eller at Politiet skal lægge sig på lur.

"Som flere af os har skrevet om før, så har dette stået på i årevis - kommunen og politiet er velvidende om dette. Og åbenbart er der ikke fundet en brugbar løsning på problemet..." skriver en som svar.

I en anden tråd om cykeltyverier bliver der gættet på, at det handler om mere end bare drengestreger, og at cykeltyverierne i stedet er organiserede:

"Tror også, at det er organiseret. Jeg har haft tracking på en cykel, som jeg fik stjålet nede ved stationen og fandt den foran en temmelig lyssky cykelhandler på Nørrebro, der handlede med brugte (og stjålne?) cykler. En ganske herlig fornemmelse at kunne klippe den lås, de havde sat på over og tage min cykel bag på bilen og køre hjem," skriver en borger i '3500 Værløse'.

Publiceret 30 October 2019 09:30

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl