Mægler støtter Movember

Velgørenhed Flere af indehaverne af Min Bolighandel på landsplan blev hurtigt enige om at donere penge til velgørenhed i takt med virksomhedens vækst.

"I hele november donerer Min Bolighandel Værløse & Farum et beløb på 150 kr. pr. salgsvurdering og yderligere 1.000 kr. pr. solgt bolig i forretningen, til Movember Foundation. Min Bolighandel har valgt netop Movember Foundation, for at give tilbage og støtte op om den eneste velgørenhedsorganisation, der sætter fokus på mænds helbred hele året rundt," siger Simon Christensen, Ejendomsmægler og indehaver af Min Bolighandel Værløse & Farum.

CV

Publiceret 01 November 2019 16:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl