Kan en ko virkelig have fire lange horn? Få svaret i børneteaterforestillingen 'De 4 ønsker'.

Kan en ko virkelig have fire lange horn? Få svaret i børneteaterforestillingen 'De 4 ønsker'.

Børneteater i Farum Kulturhus

teater 'De 4 ønsker' er historien om to familier, der har hver sin måde at modtage fremmede, og ikke mindst hvad de får til gengæld for deres gæstfrihed - eller mangel på samme. For hvem mon han er, den mystiske fremmede? Og kan en ko virkelig have fire lange horn?

Teatret Aspendos har skabt en humoristisk og nærværende genfortælling af et gammelt folkeeventyr. Forestillingen, der er egnet for børn i alderen 5-10 år, spilles lørdag 9. november kl. 11 i Teatersalen. Steffen fortæller med tæt publikumskontakt og glimt i øjet. Det er en historie hans far fortalte ham, dengang han selv var barn. Steffens far fik den fortalt af sin far – altså Steffens farfar. Som fik den fortalt af sin far – altså Steffens oldefar! Som fik den fortalt af sin far – altså Steffens tipoldefar! Og Tipoldefar – han oplevede det hele selv! ... I virkeligheden!

Selv om det foregår engang for længe, længe siden – så længe siden at det var dengang Tipoldefar levede - er historien højaktuel selv den dag i dag.

Arrangør: Farum Kulturhus og Furesø Teater.

gs

Publiceret 04 November 2019 18:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl