Omkring 6.500 mennesker var i løbet af weekenden til boligmesse i Farum Arena. Foto: Jens Berg Thomsen

Omkring 6.500 mennesker var i løbet af weekenden til boligmesse i Farum Arena. Foto: Jens Berg Thomsen

Flere tusinde var til boligmesse i Farum Arena

Målet for messe er mange lokale udstillere

Af
Jens Berg Thomsen

boligmesse Da der i weekenden var boligmesse i Farum Arena, var det syvende gang, at folkene bag afholdt begivenheden. Omkring 6.500 mennesker når igennem på sådan en weekend, fortæller Martin Boilesen, der er manden bag.

"Vi har en målsætning om, at 70-75 procent af udstillerne skal være lokale, så vi samler mange fra den kommune, vi er i," siger han og fortæller, at messen bliver afholdt 12 steder rundt omkring i landet og to steder i Tyskland også.

"Vi håber at kunne inspirere folk ved at vise dem, hvad der er af tendenser i tiden," siger han og fortæller, at der ud over boligrelaterede produkter også er eksempelvis firmaer, der renoverer boliger, og at man derudover også kan købe madvarer.

Han regner med, at messen også i fremtiden lægger vejen forbi Farum Arena.

Publiceret 04 November 2019 11:17

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl