Klapsalver fra deltagerne i torskegildet. Foto: Jens Berg Thomsen

Klapsalver fra deltagerne i torskegildet. Foto: Jens Berg Thomsen

Kæmpe klapsalver:

Rørt Michael Bay Olsen er "Årets Torsk"

En Champions League-kamp forhindrede en glad prisvinder i at være til stede til Furesø Erhvervsforenings årlige torskegilde

Af
Jens Berg Thomsen

prisvinder Tirsdag aften var cremen af Furesøs erhvervsliv samlet på Kollekolle til årets traditionelle torskegilde, hvor Furesø Erhvervsforening også uddeler hædersprisen "Årets Torsk".

"Det betyder ikke, at man skal op og stå skoleret for skattefar. "Årets Torsk" er et skulderklap for en, der vedholdende har gjoet noget helt ekstraordinært i vores kommune," sagde formand for foreningen Eva Vedel, inden prisen blev uddelt.

"Årets vinder har arbejdet med FN's verdensmål, inden vi andre overhovedet havde hørt om det. Han er god til at samarbejde på tværs. Ikke bare med erhvervslivet, men også kommuner, foreninger, så han er rigtig god til at samle folk. Han tager gerne praktikanter og arbejder med CSR (Corporate Social Responsibility eller virksomhedssamfundsansvar, red.). Han arbejder målrettet med klima, miljø og energi, og så elsker han god mad og arbejder med lokale råvarer og fødevarer," sagde Eva Vedel, inden hun kunne afsløre, at vinderen var Michael Bay Olsen, indehaver af Furesøbad med strand og restaurant.

Prisvinderen var dog ikke tilstede på Kollekolle, da han var udenlands, så det hele blev præsenteret på en video, og det var en stolt Michael Bay Olsen, der kunne modtage prisen.

"Jeg var rørt over de ord, du sagde til mig, og jeg må indrømme, at det nok er den eneste gang, jeg kommer til at ærge mig over, at jeg sidder til en Champions League-kamp i Barcelona. Jeg ville utroligligt gerne have været hjemme," lød det blandt andet fra prisvinderen.

På scenen var det medarbejder Gitte Praastrup og køkkenchef Casper Andersen fra Furesøbad, der modtog prisen på chefens vegne.

"Prisen skyldes både mine dygtige medarbejdere, og så bakker min familie også op," lød også fra Michael Bay Olsen.

Publiceret 06 November 2019 10:50