Svømmehal udskyder genåbning

Renoveringen af 50 meter bassinet i Farum Svømmehal har været mere kompliceret end forventet

Renovering Borgere og klubbernes medlemmer må vente til 22. november med at hoppe i det Farum Svømmehals 50 meter bassin. Det besluttede Furesø Kommune efter møde med rådgiver og entreprenør i den forgangne uge.

”Vi er utrolig kede af, at genåbningen af 50 meter bassinet bliver udskudt. Vi ved, mange borgere og svømmeklubberne glæder sig til at kunne hoppe i bassinet. Det beklager vi meget,” siger Peter Rosgaard, centerchef for Borgerservice, Kultur og Erhverv, i en pressemeddelelse.

Der er generelt er travlt i byggebranchen i øjeblikket. Det betyder mindre fleksibilitet i forhold til at løse uforudsete problemer. Det omfattende renoveringsprojekt af 50 meter-bassinet i Farum Svømmehal er blevet forsinket af, at visse forhold i slutfasen har været mere kompliceret end forventet.

”Vi er helt klar over de udfordringer, som forsinkelsen giver for ikke mindst svømmeklubberne.Vi har prøvet alt for at undgå forsinkelsen, og vi har hele tiden arbejdet på at blive færdig med renoveringen så hurtigt som muligt. Samtidig er det afgørende, at arbejdet bliver udført så rigtigt og ordentligt som muligt, så renoveringen er ’langtidsholdbar’”, siger Gitte Elefsen, centerchef for Kommunale ejendomme.

Farum Svømmehals 50 meter bassin genåbner fredag 22. november. Det er fortsat muligt at benytte Farum Svømmehals 25 meter-bassin til morgensvømning fra kl. 6 på hverdage og fra kl. 7 lørdag og søndag. Der er også fortsat udvidet åbningstid i Værløse Svømmehal fra kl. 6 om morgenen.

gs

Publiceret 07 November 2019 16:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl