Enhedslisten: Vores fortjeneste, at supercykelsti forlænges

vejarbejde Forlængelsen af supercykelstiernes Farumrute er Enhedslistens fortjeneste. Det mener partiets byrådsmedlem, Øjvind Vilsholm, der i en pressemeddelelse fortæller, at forlængelsen i 2017 var tæt på at blive droppet i Furesøs anlægsbudget.

"I oplægget til budgetforhandlingerne konstaterede jeg, at forlængelsen af Farumruten var taget helt ud af budgettet, så det blev et af Enhedslistens krav i det års budgetforhandlinger. Vi skal jo gøre det mere attraktivt at være cyklist, og det bliver rigtig godt, at vi med projektet får sikret cyklisterne bedre i to farlige kryds på Frederiksborgvej. Der er i den grad behov for mere plads til cyklisterne i krydset på Frederiksborgvej/ Slangerupvej, hvor man ofte bliver klemt af højresvingende bilister," mener han.

jbt

Publiceret 08 November 2019 05:15

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl