Der bliver gået til den i morgen i det lokale crossfitcenter Puls 180 på Hørmarken, når der bliver afholdt crossfitmesterskaber. Privatfoto

Der bliver gået til den i morgen i det lokale crossfitcenter Puls 180 på Hørmarken, når der bliver afholdt crossfitmesterskaber. Privatfoto

Stærke mennesker:

Lørdag holdes der crossfitmesterskaber i Farum

Af
Helene Holm Stolle

Der bliver gået til den hver dag i det lokale crossfitcenter, Puls180 på Hørmarken i Farum, men i morgen lørdag den 5. maj bliver der alligevel lagt bare en anelse flere kræfter i den end almindeligvis. Her bliver der nemlig afviklet Crossfitmesterskaber for klubben, og både kvinder og mænd kommer til at kæmpe i hårde workouts, hvor alt kan ske. 

"Konkurrencen begynder ved Furesøbad, men fra klokken 11 er atleterne tilbage i centret på Hørmarken og giver den max gas", fortæller Per Kronholm Klintorp, der står bag Puls180. 

Dagen igennem vil der blive kæmpet i de forskellige workouts både ude og inde, og deltagerne aner ikke, hvad de skal igennem før et kvart før start.

"Alle er velkomne til at kigge forbi. Crossfit er verdens hurtigst voksende sportsgren, og måske er den også noget for dig", siger Per Kronholm Klintorp og fortæller, at mesterskaberne varer helt frem til ved 17-tiden lørdag. 

 

Publiceret 04 May 2018 11:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt