Furesøs håndbolddamer i 2. division var skuffede over det uafgjorte resultat i sæsonens første hjemmebanekamp, men holdets nye trænerduo mener, at pigerne være godt tilfredse. Modelfoto: Mostphotos.com

Furesøs håndbolddamer i 2. division var skuffede over det uafgjorte resultat i sæsonens første hjemmebanekamp, men holdets nye trænerduo mener, at pigerne være godt tilfredse. Modelfoto: Mostphotos.com

2. divisionsdamer skuffede efter uafgjort

Furesøs bedste håndbolddamer var skuffede efter uafgjort i sæsonens første kamp på hjemmebane

Furesøs bedste håndbolddamer, der spiller i 2. division, spillede lørdag sæsonens første hjemmebanekamp, og forventningerne og humøret var højt efter en storsejr ude mod KSI i den foregående weekend. Men forventningerne holdt ikke helt stik.

Modstanderne fra Roskilde var nemlig af en anden kaliber, da det er et hold med flere rutinerede spiller med erfaring fra 1. division, hvilket betød, at Furesø skulle spille op til deres bedste. Det var da også Furesø, der kom bedst fra start og hurtigt var foran 7-2 - en føring de holdt gennem hele første halvleg. Men så viste Roskilde deres rutine og fik lukket for Furesøs andreb. Det betød en uafgjort kamp, og det resultat var noget skuffende for furesødamerne. Holdets nye trænere Morten Petersson og Bent Wesien ser dog noget anderledes på det.

"Pigerne må godt være skuffede, men ser vi på, at vi får ét point på en dag, hvor vi ikke spiller vores bedste håndbold mod et hold som Roskilde,så kan vi kun være tilfredse", lyder det fra trænerdueon.

Den næste opgave har furesødamerne allerede på tirsdag den 9. oktober, hvor de skal møde nedrykkerne 1. division Lyngby. Den kamp spilles på hjemmebane i Farum Arena klokken 20.15.

hhs

Publiceret 08 October 2018 07:56

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt