Freja Lähteenmäki er ny spiller i FC Nordsjælland / Farum Boldklubtrøjen. Privatfoto

Freja Lähteenmäki er ny spiller i FC Nordsjælland / Farum Boldklubtrøjen. Privatfoto

FCN køber finsk ind

Freja Lähteenmäki er ny spiller for FC Nordsjælland og Farum Boldklubs hold

fodbold Freja Lähteenmäki er ny spiller på FC Nordsjælland og Farum BK's hold, der her i foråret skal spille med om en plads i den bedste række i Kvalifikationsligaen. Den finske forsvarsspiller kommer til fra B93, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

"Jeg synes, FCN har gang i et fint projekt og kan tilbyde de allerbedste træningsfaciliteter. Og et fantastisk stadion, som det bliver helt vildt at spille på," siger spilleren i en pressemeddelelse.

Freja Lähteenmäki spillet i to svenske 1 divisionsklubber, inden hun via danske Sundby kom til B93 for et år siden. Fra samme klub har FC Nordsjælland og Farum Boldklub for nylig haft tilgang i form af fløjspilleren Natasha Shirazi

"Det bliver spændende med nye udfordringer, og jeg håber virkelig på, at vi kan spille os op i 3F Ligaen med det samme," siger Freja Lähteenmäki.

Med den seneste forstærkning har FC Nordsjælland og Farum Boldklub nu hentet i alt fire nye spillere: Camilla Kur, der er angriber fra Fortuna Hjørring, Büsra Barut, der er kantangriber fra Brøndby, Natasha Shirazi, der er kantangriber fra B 93, og så altså Freja Lähteenmäki.

jbt

Publiceret 12 January 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl