Furesøs Alexander Haase omgivet af Sydhavsøerne. Privatfoto

Furesøs Alexander Haase omgivet af Sydhavsøerne. Privatfoto

Furesøs håndboldherrer indledte året med målfest

Sejr på otte mål i årets første kamp

håndbold Forleden havde Furesø Håndbolds herrer besøg af Sydhavsørerne i 2.division, og det endte rigtig godt for de lokale drenge, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Sejren blev på de overbevisende cifre 24-16 til Furesø, der dermed kom op på en syvendeplads i tabellen.

"Alexander Haase spillede igen en stor kamp i både forsvar og angreb og var sammen med Andreas Gleerup og Kristoffer Skræddergaard de centrale figurer i det sikre bolværk, der gav målmand Martin Knudsen gode arbejdsbetingelser. Martin Knudsen kunne derfor i dele af kampen lukke målet helt af og tog flere straffekast og dobbeltredninger. I angrebsspillet var Mads Østergaard, brødrene Haase og Carl Fisker i målhumør. Ialt otte spillere kom på måltravlen og der var derfor gennem kampen et vedholdende og solidt tryk på Sydhavsøernes forsvar. Trænerassistent Mikkel Schilling Larsen ledte veloplagt spillets gang fra bænken og fik med sin taktik Furesø sejrrigt ind i det nye år," lyder det fra klubben.

jbt

Publiceret 14 January 2019 11:19

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt