Modelfoto: Mostphotos

Modelfoto: Mostphotos

Nyvalgt svømmeformand hilser nyt intiativ velkomment

Træning hver onsdag i balance og koordination

Søren Ohlsen er nyvalgt formand i Farum Morgensvømmere, og han har en opfordring til at bruge et nyt tilbud, som Farum Svømmehal har givet mulighed for at prøve. Det kræver et medlemsskab af Farum Morgensvømmere, som i forvejen har enten et årskort eller et titurskort - eller en almindelig billet.

Træningen foregår hver onsdag morgen fra klokken 8.00 og 50 minutter frem.

I en pressemeddelelse fra klubben fortæller Suzy Coombs fra Farum Svømmehal om fordelen ved træningsformen, der går under vanet balance- og koordinationstræning.

"Alle de bevægelser vi laver, kræver en eller anden form for koordination” siger Suzy Coombs fra Farum Svømmehal, og hun fortsætter ”Din balance skal redde dig, når du træder forkert på vejen, laver et forfejlet nedspring eller får et uventet skub. Med en god balance, kan du afværge de følgeskader, der ofte kommer, når man er uforberedt” og hun fortsætter ” Derfor er det uhyre vigtigt, at vi alle styrker og træner muskulatur og nervesystem, så det kan hjælpe en," siger hun.

Undervisningen foregår i et bassin, hvor dybden er fra 120 cm til 180 cm, så selv om man ikke er den store svømmer, er det sagtens muligt at deltage.

"Blandt vores mange flittige morgensvømmere, har vi en hel del ældre borgere, der kan have stor glæde af de nye muligheder," siger den nyvalgte formand Søren Ohlsen.

Publiceret 25 January 2019 09:41