Furesøs damer har taget sig sammen

Tre topholdsmøder har tanket selvtillid inden pokalopgør

Anden halvsæson for Furesø Håndbolds damer har budt på et nederlag til rækkens absolutte bundprop. Derfor var forventningerne til holdet ikke store, da programmet for nylig bød på møde med tre tophold, skriver klubben i en pressemeddelelse.

I første omgang var det Lyngby, der stod på menuen, men det skulle vise sig, at på trods af et hold suppleret med U18-spillere og en afløser på trænerbænken på grund af sygdom, endte kampen med Furesøsejr på 22-23. Dermed var der tanket selvtillid inden hjemmekampen mod Helsingør, hvor Furesø også havde kvaler i form af blot tre bagspillere i truppen og mange, der måtte vænne sig til at spille på uvante pladser. Men Furesø vandt sikkert med 29-23.

Tredje møde med et tophold endte dog med nederlag, selvom Furesø var godt med, skriver klubben i pressemeddelelsen. HIK, der ligger nummer to og havde sejret i de foregående 13 kampe i træk, endte med at vinde med 22-19.

Næste opgave for damerne er i pokalturneringen ude mod HØJ den 31. januar.

jbt

Publiceret 28 January 2019 08:32

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt