Glade deltagere til 'Familie Stjerne Cup'. Pressefoto

Glade deltagere til 'Familie Stjerne Cup'. Pressefoto

Gratis 'Familie Stjerne Cup' udvides i år

Fritid Igen i år inviteres alle familier i Furesø til gratis deltagelse i forårets store familie event Teamball Familie Stjerne Cup, der afvikles lørdag den 9. marts kl. 10 til 14 i Farum Arena.

Det er ottende år 'Familie Stjerne Cup' afvikles, og arrangør Martin Brolin er sikker på, at eventen igen i år bliver en succes: "Vi har alle år haft en super god stemning. Det er sjældent, at både far, mor, børn og bedsteforældre kan dyrke motion på samme hold i en afslappet konkurrence situation på børnenes præmisser. Vi har fået rigtig meget positiv feedback, og vi er derfor glade for igen i år, at kunne arrangere eventet," fortæller Martin Brolin.

Cup udvides

"Nyt i 2019, håber jeg, bliver en fast ugentlig træningstid for familien, hvor ikke kun Teamball, men også andre idrætsgrene bliver introduceret på en sjov måde. I den del af Stjerne Cup, som afvikles i skoletiden, er der igen i år styrket fokus på den sociale og personlige kompetenceudvikling," afslutter Martin Brolin.

Tilmeldingsfrist er 31. januar på www.teamball.dk, hvor man kan se video om spillet.

Publiceret 30 January 2019 16:15

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt