Skov Olsen efter storkampen mod FCK:

"Det er irriterende, at jeg ikke får lavet en mere"

Af
Jens Berg Thomsen

Endnu engang spillede FC Nordsjælland uafgjort mod et af topholdene, og selvom holdets topscorer Andreas Skov Olsen fandt nettet endnu engang, betød resultatet, at Farum-holdet langt fra kan vide sig sikker på at lande i topseks.

"Det er altid rart at få scoret, men det er irriterende, at jeg ikke får lavet en mere. Det er brandærgerligt for at sige det ligeud. Tre point i dag havde været enormt godt for os, men jeg tror stadig på det. Forhåbentlig kan vi vinde over Vendsyssel, og jeg tror stadig på, at de andre resultater kan gå vores vej," sagde Andreas Skov Olsen efter kampen til Furesø Avis.

Andreas Skov Olsen fik de mange FCK-tilhængere på nakken, efter han var faldet i feltet. Dommeren vinkede afværgende med det samme, og buhråbene gik efterfølgende ned mod FCN-spilleren, når han rørte bolden.

"Der var nok ikke straffe, nej," lød det fra den venstrebenede kant.

Efterfølgende var dommeren henne og sige noget til den 19-årige FCN-topscorer.

"Han sagde, at næste gang ville jeg få et gult kort."

Tirsdag kan du læse et stort portræt af Andreas Skov Olsen i Furesø Avis

Publiceret 11 March 2019 11:58

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl