Andreas Skov Olsen scorede kampens eneste mål, da FC Nordsjælland mødte Vendsyssel FF på Nord Energi arena i Hjørring Dermed endte klubben i top seks. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen scorede kampens eneste mål, da FC Nordsjælland mødte Vendsyssel FF på Nord Energi arena i Hjørring Dermed endte klubben i top seks. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

FCN endte i top seks

FC Nordsjælland sejrede søndag med 1-0 over Vendsyssel i Hjørring i Superligaen. Og med de tre point kneb det unge hold sig lige nøjagtig ind i den lukrative top seks.

Målscoreren var kometen Andreas Skov Olsen, der scorede sit 19. mål i Superligaen, og dermed er han den mest scorende teenager i rækkens histore, for rekorden lød tidligere på 18 mål

"Det betyder rigtig meget. Det er jeg rigtig stolt over at have opnået allerede nu. Jeg håber bare at kunne score flere mål, så den næste ikke kan slå rekorden," sagde Andreas Skov Olsen til TV3 efter kampen.

FC Nordsjælland endte à point med AaB og med samme målforskel, men nordjyderne har scoret færre mål end Farum-klubben, der dermed tog den afgørende sjetteplads. Nu venter modstandere som FC København, Brøndby og FC Midtjylland på kunstgræsset i Farum.

jbt

Publiceret 18 March 2019 09:31

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt