Furesø Håndbolds herrer sikrer sig endnu en sæson i 2.division. Privatfoto

Furesø Håndbolds herrer sikrer sig endnu en sæson i 2.division. Privatfoto

Håndboldherrer sikrer sig

Forlænger med trænerteam

Furesø Håndbolds herreseniorhold sikrede sig forleden endnu en sæson i 2.division. Det skete med en sejr over Hillerød. Samtidig melder klubben i en pressemeddelelse, at man har forlænget kontrakten med trænerteamet Søren Back og Mikkel Schilling Larsen.

"Der er med trænerduoen kommet mere stabilitet på holdet gennem sæsonen og der er opbygget en god træningskultur og en god og seriøs stemning på holdet. Derfor kan Furesøs herrer allerede nu være sikre på en placering, der rækker til 2. division i næste sæson uden behov for play-off. ”Det er vi meget tilfredse med siger Thomas Lyngholm fra klubbens sportsudvalg i pressemeddelelsen.

"Det har været en fornøjelse at følge den udvikling, som spillere og trænere har haft i denne sæson. Vi har her i slutningen af sæsonen været hårdt ramt af skader og har måttet undvære flere af holdets nøglespillere, men andre spillere har stået klar til at tage ansvaret og trænerne har formået at få det til at fungere. Derfor er vi i klubbens sportsudvalg enormt glade for at trænerne gerne vil forsætte det enorme flotte arbejde, de har lavet i denne sæson både på og uden for banen."

jbt

Publiceret 19 March 2019 00:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt