De unge batsvingere så hver dag frem til at fylde sig med frugt. Foto: Privat.

De unge batsvingere så hver dag frem til at fylde sig med frugt. Foto: Privat.

Se billederne: Ungdomsspillere smashede igennem i en hel uge - og spiste en masse frugt

Furesø Bordtennisklub holdt traditionen tro sommerlejr for ungdomsspillerne - og i år var der fokus på sundhed

Den stod på 20 timers bordtennis og en masse samvær, da ungdomsspillere fra Furesø BTK sammen med jævnaldrende spillere fra seks naboklubber afholdt sommerlejr for nylig - og i år var der særlig fokus på sundheden

"Vi så ikke så meget som et eneste stykke chokolade eller andet usundt på sommerlejren, det var herligt", fortæller campchef og træner i Furesø BTK Carsten Egeholt, der havde en helt særlig plan for at holde lysten til chokolade og andre søder sager væk fra de unge spillere. Han havde nemlig med hjælp fra Kvickly på Farum Bytorv sørget for, at der flere gange om dagen var indlagt frugtpauser - og her blev der indtaget store mængder af bananer, æbler, pærer, ferskner og abrikoser.

”Frugten var helt sikkert en medvirkende årsag til, at spillerne kunne holde koncentrationen i lang tid på sommerlejren”, vurderer Carsten Egeholt, der tilfreds ser tilbage på en sund, sjov og lærerig sommerlejr med lutter glade ansigter.

"Mellem de mange bordtennispas blev der desuden spillet bob, dystet i bordcurling og set bordtennisshow på dvd. Hver dag startede med morgenløb og gymnastik i det varme sommervejr. Der blev spillet en fodboldkamp, snuset til mental-træning og spillet banko med præmier - så spændende at flere måtte rejse sig fra deres stol, når de blot manglede ét nummer", fortæller Carsten Egeholt.

Publiceret 29 July 2019 09:39