Værløse Gymnastikforenings familieholdinstruktører skal på kursus den 17. august, og børnefamilier kan være med. Pressefotot

Værløse Gymnastikforenings familieholdinstruktører skal på kursus den 17. august, og børnefamilier kan være med. Pressefotot

Gymnastikforening skal dygtiggøre sig: Åbner dørene for småbørnsfamilier

Lørdag den 17. august kan familier med børn i alderen 1-4 år træne gratis sammen med familiehold-instruktører fra Værløse Gymnastikforening

Sommeren er ved at være forbi, og lige om lidt begynder hverdagen igen. Det betyder også, at foreningslivet er ved at vågne fra sommerdvalen. I Værløse Gymnastikforening gør man klar til sæsonstarten ved blandt andet at holde et inspirationskursus for foreningens familieholdinstruktører.

Kurset afholdes i samarbejde med GymDanmark og er det første kursus i en længere kursusrække, som Værløse Gymnastik afholder i august og september måned med henblik på at inspirere foreningens mange instruktører og hjælpeinstruktører til den kommende sæson.

Kurset den 17. august har fokus på familiegymnastikken, og i den forbindelse sørger foreningen kaniner, altså forældre med børn i alderen 1-2,5 år og 2,5-4 år, der har lyst til en omgang gratis træning.

Træningen vil indebære, at børn og forældre skal være aktive sammen, så alle opfordres til at komme i tøj, man kan bevæge sig i.

Mellem klokken 9.30 og 10.15 er målgruppen den 1-2,5 årige, mens målgruppen klokken 10.30 og 11.15 er de 2,5-4 årige. Tilmelding, der ikke kræver medlemskab af Værløse Gymnastik, foregår på foreningens hjemmeside www.v-gym.dk. Tilmeldingsfristen er den 15. august. Foreningen kvitterer med frugt til børnene som tak for hjælpen.

Hvis man har spørgsmål til arrangementerne, kan man rette henvendelse til foreningen på formand@v-gym.dk.

hhs

Publiceret 07 August 2019 07:32