Værløse Gymnastik har fået 20.000 kroner til indkøb af nye redskaber, og søndag blev de første redskaber taget i brug af foreningens mindste. Pressefoto

Værløse Gymnastik har fået 20.000 kroner til indkøb af nye redskaber, og søndag blev de første redskaber taget i brug af foreningens mindste. Pressefoto

Værløse Gymnastik får støtte til indkøb af nye redskaber

Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Værløse Gymnastik købe nye redskaber

20.000 kroner. Det er det beløb, som Værløse Gymnastik har modtaget i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje og som altså giver den lokale forening mulighed for at købe nye redskaber.

"Vi har fået bevilliget penge til en nedspringsmåtte til vores hold i Jonstrup og en miniskumplint til Syvstjerneskolen. Det er rigtigt dejligt, for vores mange gymnaster på disse to træningssteder, at de nu får nye redskaber og forhåbentlig betyder det, at vi kan fastholde nuværende medlemmer, samtidig med at vi kan byde flere nye medlemmer velkommen i foreningen", siger Kate Nielsen, der er næstformand i Værløse Gymnastik, i en pressemeddelelse.

Gitte Dahl, der er formand i Værløse Gymnastik glæder sig også over støtten.

"Med den nye nedspringsmåtte i Jonstrup får vi mulighed for at oprette hold for de 5-6-årige også, og på denne måde håber vi, at vi kan fastholde de mange skønne puslingebørn, der startede i sidste sæson – og så har vi selvfølgelig også plads til flere børn. Den nye miniskumplint bliver forhåbentlig et hit for vores nye hold Mikroparkour/drengespring for de 6-8-årige, de slår sig i hvert fald ikke, hvis de rammer skumplinten på vej over den. I øvrige vil de øvrige hold fra familieholdene, over puslingeholdene til springholdene også få rigtig god gavn af miniskumplinten, der er tilpasset børnenes højde", fortæller hun.

Stor opbakning

Værløse Gymnastik har modtaget bevillingen på 20.000 kroner fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kroner til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner, oplyser Værløse Gymnastik i pressemeddelelsen.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Hvis du gerne vil gå til gymnastik, er der rig mulighed for det. Der er nemlig stadig ledige pladser på alle hold i den lokale forening. Tilmelding foregår på foreningens hjemmeside www.v-gym.dk

hhs

Publiceret 19 August 2019 00:00