Brandvæsnet måtte onsdag kort efter middag rykke ud til en mindre brand i Rema i Jonstrup. Modelfoto

Brandvæsnet måtte onsdag kort efter middag rykke ud til en mindre brand i Rema i Jonstrup. Modelfoto

Mindre brand i Rema i Jonstrup

Onsdag eftermiddag klokken 12.29 udbrød der en mindre brand i et teknikrum i Rema 100 på Jonstrupvangvej. Det oplyser Nordsjællands Politi i den elektroniske døgnrapport.

Ifølge døgnrapporten opstod ilden sandsynligvis, da en pumpe til kølesystemet blev overophedet. Ingen personer kom til skade ved branden, som hurtigt kom under kontrol og blev slukket.

hhs

Publiceret 12 September 2019 10:31

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl