Furesøs håndbolddamer er kommet godt fra start i sæsonen. Foto: Lars Johansen

Furesøs håndbolddamer er kommet godt fra start i sæsonen. Foto: Lars Johansen

Furesøs håndbolddamer lægger godt fra start i sæsonen

Sæsonen er skudt igang for Furesøs håndbolddamer, der har haft to kampe i ugens løb

Furesøs trænere Morten Petterson og Bent Wesien har forventninger om en god placering til 2.divisions-damerne og en oprykning til kval. rækkeholdet i denne sæson.

Dette skulle 1. damerne så efterleve i tirsdags i kampen mod Ydun. Desværre viste det sig som sædvanligt at blive et tæt opgør. Kampen var målfattig, og det var kun med et sekund tilbage af kampen, at Sofie Henchel Rasmussen scorede til kampens resultat 14-13.

Bedre gik det heldigvis for kval-holdet mod Helsingør. Den kamp vandt de stortt med et par nye ansigter på holdet. Ud over flere velspillende U19-spillere, kom Natasha Holm og Maria-Louise Dam også godt igang for Furesø.

Lørdag skulle begge hold i aktion igen. Også denne gang kunne begge hold trække sig sejrsrigt ud af kampene.

2.divisions-holdet måtte dog stramme sig an efter en dårlig start, hvor de kom bagud 5-0 til Tved, Svendborg. Men i anden halvleg kom forsvaret bedre igang, og så kunne de lette kontramål inkasseres. Dermed kunne damerne tage hjem med en sejr på 21-27.

Nu venter der kampe for holdene på torsdag den 3. oktober og tirsdag den 8. oktober - begge på hjemmebane i Farum Arena.

hhs

Publiceret 30 September 2019 13:00