Furesøs håndbolddamer er kommet godt fra start i sæsonen. Foto: Lars Johansen

Furesøs håndbolddamer er kommet godt fra start i sæsonen. Foto: Lars Johansen

Furesøs håndbolddamer lægger godt fra start i sæsonen

Sæsonen er skudt igang for Furesøs håndbolddamer, der har haft to kampe i ugens løb

Furesøs trænere Morten Petterson og Bent Wesien har forventninger om en god placering til 2.divisions-damerne og en oprykning til kval. rækkeholdet i denne sæson.

Dette skulle 1. damerne så efterleve i tirsdags i kampen mod Ydun. Desværre viste det sig som sædvanligt at blive et tæt opgør. Kampen var målfattig, og det var kun med et sekund tilbage af kampen, at Sofie Henchel Rasmussen scorede til kampens resultat 14-13.

Bedre gik det heldigvis for kval-holdet mod Helsingør. Den kamp vandt de stortt med et par nye ansigter på holdet. Ud over flere velspillende U19-spillere, kom Natasha Holm og Maria-Louise Dam også godt igang for Furesø.

Lørdag skulle begge hold i aktion igen. Også denne gang kunne begge hold trække sig sejrsrigt ud af kampene.

2.divisions-holdet måtte dog stramme sig an efter en dårlig start, hvor de kom bagud 5-0 til Tved, Svendborg. Men i anden halvleg kom forsvaret bedre igang, og så kunne de lette kontramål inkasseres. Dermed kunne damerne tage hjem med en sejr på 21-27.

Nu venter der kampe for holdene på torsdag den 3. oktober og tirsdag den 8. oktober - begge på hjemmebane i Farum Arena.

hhs

Publiceret 30 September 2019 13:00

Tyven brød vinduet op på første sal

politi Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi kan berette om to indbrud fra Furesø Kommune. De er begge begået i Farum.

Tyv stjal sølvtøj og smykker

På Sommersvej er der mellem klokken otte og klokken 18.55 den 10. december brudt et vindue op til en villa. Vinduet var i første sals højde. Her er det ikke gjort op, hvad der er stjålet endnu.

Det er der til gengæld ved et indbrud på Dorthesvej, hvor der er brudt et vindue op på et tidspunkt mellem klokken 7.30 og klokken 18 den 10. december. Her er der stjålet smykker.

Se nogle af de historiske billeder her:

Kirke Værløse Kalenderen er sat til salg

styr på dagene Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening er klar med 2020-udgaven af Kirke Værløse Kalenderen. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse, der også fortæller, at interesserede kan købe kalenderen i Meny på Værløse Bymidte. Butikken sælger kalenderen helt uden fortjeneste.

"Vi er meget glade for den støtte, vi får fra Meny, der uegennyttigt bakker op om vores forenings aktiviteter," siger formand for husmoderforeningen Charlotte Søllner Hernø i pressemeddelelsen.

Den lille by havde tilbage i tiden adskillige købmænd, kolonialvareforretninger, en slagterbutik, egen bager, rejsebiograf og en kro med keglebane.

"Der er brugt adskillige dage på at finde interessante billeder i Furesø Kommunes stadsarkiv i Farum. Og indsatsen har givet pote. Der er bl.a. fundet fotos af den smukke rejsestald, som lå på Bygaden mellem nummer 19 og 23, af vandtårnet omgivet af marker op til 'Olsens funkisvilla' og af de bygninger, der lå til højre og til venstre for hovedindgangen til Kirke Værløse Kirke, ligesom der er fundet et foto af mejeriet, de lå på det, der engang hed Stationsvejen, men som nu hedder Knud Hjortøs Vej," skriver foreningen.

Der er trykt et mindre oplag, og salget skal støtte husmoderforeningen. Den kan bestilles på www.husmoderforening.dk eller - som sagt - købes i Meny.

Bestil kalenderen på www.husmoderforening.dk eller køb den i Meny i Værløse.

jbt