26 ud af 30 point har holdet høstet i sæsonen.

26 ud af 30 point har holdet høstet i sæsonen.

Værløsedrenge rykkede op i mesterrækken

Af
Jens Berg Thomsen (tekst og foto)

fodbold Der var børnechampagne og guldfest, da Værløse Boldklubs U14-drenge rykkede op i mesterrækken. Den sidste kamp bød på en sejr på hele 5-1, og dermed nåede holdet i alt imponerende 26 ud af 30 mulige point i sæsonen.

"Vi har arbejdet målrettet for at komme op i mesterrækken og det er godt gået af drengene, at det sker i vores første sæson som 11. mands hold. Det lover godt for fremtiden da der er masser af talent i truppen," skriver holdets træner Søren "Polo" Knudsen efter kampen til Furesø Avis.

Publiceret 14 October 2019 06:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl