Right to Dream Park husede fritidshjemmene i Farums fodboldturnering. Foto: Jens Berg Thomsen

Right to Dream Park husede fritidshjemmene i Farums fodboldturnering. Foto: Jens Berg Thomsen

Fritidshjemsbørn var til finalestævne

Af
Jens Berg Thomsen (tekst og foto)

fodbold Forleden var der fyldt på lægterne i Right to Dream Park med forældre til Farums fritidshjemsbørn. Mens stadion normalt er til superligafodbold, var der finalestævne i fritidshjemmes andelsliga anno 2019, og både piger og drenge var i kamp.

Hos pigerne blev det til bronze til Kometen og guld til Idrætten, der vandt for andet år i træk.

Hos drengene trak Solhøjgård bronzen hjem, mens Stavnsholt I vandt guld.

Publiceret 16 October 2019 00:01

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl