Mikkel Damsgaard jubler efter et af sine mål søndag mod SønderjyskE. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Mikkel Damsgaard jubler efter et af sine mål søndag mod SønderjyskE. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Se kongemålet her: Damsgaard strålede i storsejr til FC Nordsjælland

fodbold FC Nordsjælland holdt kontakt med top seks, da superligaholdet søndag var en tur i Haderslev for at spille mod SønderjyskE. 4-1 blev det til i Nordsjællands favør, og især den unge Mikkel Damsgaard strålede for sin klub.

Se højdepunkter fra kampen her

Der var ikke gået ti minutter, før Damsgaard scorede på et flot, flot langskud, der blev sendt over i det lange hjørne. SønderjyskE fik udlignet efter 22 minutter, men Kian Hansen, Mikkel Damsgaard igen og sidenhen Mohammed Kudos ville det anderledes og stod for resten af målene.

Med sejren har FC Nordsjælland 20 point efter halvdelen af grundspillet og ligger à point med Randers, AGF og OB.

jbt

Publiceret 21 October 2019 11:03

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl