Nicklas Bendtner og Abu Francis under pokalkampen mellem FC København og FC Nordsjælland spillet i Parken, torsdag den 31. oktober 2019.. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Nicklas Bendtner og Abu Francis under pokalkampen mellem FC København og FC Nordsjælland spillet i Parken, torsdag den 31. oktober 2019.. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Nicklas Bendtner var bødlen: FC Nordsjælland røg ud af pokalen

Af
Jens Berg Thomsen

fodbold Sekundviseren havde næppe rundet de to minutter, før FC Nordsjælland var foran mod FC København i Parken, da der var kamp i Sydbank Pokalen. Men da dommeren fløjtede af stod der 4-1 på måltavlen, og FC Nordsjælland er dermed ude af pokalturneringen.

Det var Mathias Rasmussen, der stod bag det hurtige føringsmål, men Nicklas Bendtner fik scoret sit første FCK-mål, og så stod der 1-1. Midt i anden halvleg fik FCK scoret tre mål på små ti minutter, og så var tingene afgjort.

Publiceret 01 November 2019 09:32

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl