Nicolai Larsen da AGFs Patrick Mortensen scorer til 0-1 på straffespark. Superliga fodbold på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og AGF søndag den 3. november 2019. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019

Nicolai Larsen da AGFs Patrick Mortensen scorer til 0-1 på straffespark. Superliga fodbold på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og AGF søndag den 3. november 2019. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019 Ritzau Scanpix

Nederlag til FC Nordsjælland efter tvivlsomt straffespark

Af
Jens Berg Thomsen

FC Nordsjælland måtte søndag gå fra banen som tabere efter kampen mod AGF i Superligaen. Det århusianske udehold vandt efter et straffesparksmål.

Patrick Mortensen har scoret til 0-1 på straffespark. Superliga fodbold på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og AGF søndag den 3. november 2019. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019

Patrick Mortensen har scoret til 0-1 på straffespark. Superliga fodbold på Right to Dream Park i Farum mellem FC Nordsjælland og AGF søndag den 3. november 2019. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019 Ritzau Scanpix

Hjemmeholdet havde kampen igennem ikke skabt de store muligheder, og Patrick Mortensen, der scorede på straffesparket, havde også en kæmpe mulighed i første halvleg med frit hovedstød mod mål, der dog røg ved siden af.

Straffesparket var kontroversielt, da forseelsen skete, mens AGF'eren Bundo var i luften.

Med nederlaget er FC Nordsjælland nu tre point fra top seks.

Publiceret 03 November 2019 00:00

Gratis film med Farum Jazzklub

arrangement Gratis filmforevisning ved Farum Jazzklub inviterer til gratis filmforevisning for medlemmer i Grafen i Farum Kulturhus torsdag 21. november kl. 18.

Her viser man 'Round Midnight', en film om Dexter Gordon fra 1986.

Filmen er en Hollywood-produceret spillefilm der handler om Jazz og jazzmusikere i slutningen af 1950'erne. Dale Turner, der et jazzgeni på en saxofon, har svært ved at blive anerkendt i hjemlandet USA. Han flytter derfor til Paris, hvor han bliver venner med musikelskeren Francis, der designer plakater.

Filmen er både humoristisk og rørende og rummer mange musiske indslag med datidens musikere. I filmen medvirker bl.a Mads Vinding, Palle Mikkelborg, Herbie Hancock, John McLaughlin, Wayne Shorter, Ron Carter og flere andre.

Filmen viser omkostningerne ved en kunstnerisk aktivitet der er så intens og krævende, men samtidig er den en hyldest til det frigørende og inspirerende i jazzen.

Filmen er med engelsk tale og ikke tekstet.

jesl