Borgmester Bondo, årets idrætsledere Gitte Dahl og Lisbeth Blom og formand for folkeoplysningsudvalget Mogens Daniel Brun.

Borgmester Bondo, årets idrætsledere Gitte Dahl og Lisbeth Blom og formand for folkeoplysningsudvalget Mogens Daniel Brun.

Gitte og Lisbeth er årets idrætsledere - Casper er årets idrætsnavn

Furesø Kommune hyldede sportsfolket

Af
Jens Berg Thomsen (tekst og foto)

hæder Forleden var der hyldesttaler, blomster og klapsalver til Furesøs mange medaljevindere i mange forskellige idrætsgrene. Derudover uddelte kommunen også årets idrætspris og årets lederpris.

Det hele foregik i teatersalen i Farum Kulturhus, og her var årets idrætsnavn Casper Dyrbye med på facetime fra Alperne. For selvom man bliver hyldet som Furesøs bedste, skal man stadig passe sin træning, og når man er skiløber, er det nu engang nemmere i en bjergkæde sydpå end fra Skiklubben Hareskov, hvor man har hjemme.

Årets lederpris gik til formændene for henholdsvis Værløse Gymnastikforening og Farum Gymnastikforening, og Gitte Dahl og Lisbeth Blom kunne derfor også lade sig hylde.

"Gitte kæmper for haltider, står for samarbejde med skolerne og sørger for, at Stjernelegene bliver til noget. Lisbeth begyndte i Farum Gymnastikforening, da hun var en lille pige og har været formand over to omgange. Den seneste periode har klubben oplevet en fordobling af medlemstallet," lød det fra formand for folkeoplysningsudvalget Mogens Daniel Brun.

Publiceret 14 November 2019 11:05