Roklubben Furesø har gjort en ihærdig indsats for at få nye, unge medlemmer, blandt andet ved at deltage i Furesø Stjerne Lege. Foto: Roklubben Furesø

Roklubben Furesø har gjort en ihærdig indsats for at få nye, unge medlemmer, blandt andet ved at deltage i Furesø Stjerne Lege. Foto: Roklubben Furesø

Roklubben Furesø nomineret til fornem pris

Frem til 28. november kan man stemme på, hvem der skal have prisen for 'Årets Initiativ'

pris Igen i år uddeler Dansk Forening for Rosport (DFfR) priser ved årets DFfR Award Night 2019. I år er Roklubben Furesø blandt de tre sidste klubber, der kan stemmes om, når det gælder prisen 'Årets Initiativ'.

Det er en priskomite, der har udvalgt de tre klubber, som skal kæmpe om prisen og æren. Vinderen findes gennem en afstemning på roning.dk - afstemningen lukker 28. november kl. 12.00.

Prisens formål er at hædre en DFfR roklub, som har gjort en særlig indsats gennem et defineret initiativ målrettet eksempelvis fastholdelse og rekruttering.

I år er de tre nominerede klubber: Aalborg Roklub, Roklubben Furesø og Nyborg Roklub.

Om Roklubben Furesø fremhæves det, at klubben har gjort en ihærdig indsats for at få nye, unge medlemmer. I to uger har unge i Furesø Kommune kunnet deltage i en camp for at lære roning at kende. Derudover deltog roklubben i Furesø Stjerne Lege, to aktivitetsdage for skoleklasser, hvor de samlet havde 44 5. og 6. klasser igennem maskinerne.

Målet for Roklubben Furesø har været at få ungdomsafdelingen til at vokse fra de cirka 10 aktive roere, man havde i starten af året, og det er lykkedes: Klubben har nu omkring 20 aktive ungdomsroere.

Martin N. Diedrichsen, ungdomsleder i Roklubben Furesø, er utroligt glad for at være kommet blandt de tre klubber, som alle nu kan stemme på.

"Om det så lykkes for os at få stemmer nok til at slå de to andre, må tiden vise. Men glæden ved at være nået så langt kan ingen tage fra os," siger Martin N. Diedrichsen.

mik.

Publiceret 23 November 2019 08:00